Anmälan till Cortègen 2022 är öppen!

Anmälan är nu öppen till Cortègen 2022!

Är just du sugen på att bygga Cortège och dra ihop ett bygglag? Vad kul! Då är det bara att anmäla sig. Följ dessa tre enkla steg för att få 10 fantastiska dagar under byggveckan 2022.

  1. Dra ihop ett gött gäng som är taggade, detta kan man till exempel göra genom att skriva i klassgrupper och fråga vilka som vill vara med
  2. Utse en Vagnschef (VC) som anmäler laget på Byggportalen (bygg.cortegen.se)
  3. Komma på några roliga förslag som ni vill bygga, tips är att göra en recap på förra årets nyhetshändelser och välja några favoriter.

Behöver ni hjälp? Ja då är det bara ringa oss på 031-18 45 35 eller maila (ccc@cortegen.se), vi svarar gladeligen på frågor.

Chalmerister börjar bygga ekipage 10 dagar innan Cortegetåget avgår den 30 april 18:15. Detta är dagar fyllda med gött häng, festligheter och skoj, både på Byggplatsen, Öltältet och Gasquen. Detta är något man inte vill missa! Som sagt man är inte Chalmerist förrän man har byggt Cortège. 

Kul att du hittat till vår hemsida! Här finns i princip all info du kan tänkas behöva för att vara förberedd för Cortège och anmälan!

OBS! Vi jobbar löpande med att se till att Cortègen arrangeras enligt rådande restriktioner. Men var inte rädd! Cortègen 2021 var FET och Cortègen 2022 kommer bli ännu FETARE!