Anmälan

Anmälan till Cortègen sker främst genom Byggportalen: bygg.cortegen.se.

Anmälan öppnar 27 Januari!

Byggare ska till preliminäranmälan först och främst ha valt en vagnschef (VC) och en vice vagnschef (vVC) för sitt ekipage, vilka framöver kommer att sköta kontakt med CCC och organisera bygglaget. De får även extra fina byggrockar och får gå på vagnschefskalas! VC kommer att registrera sig själv och sin vVC på byggportalen (bygg.cortegen.se).

Detta måste vara gjort innan preliminäranmälan stänger, den 17 februari! Efter detta datum kan du däremot fortfarande anmäla dig i existerande lag!

Dessa kommer sedan att fylla i allting som behöver fyllas in vilket är: tre byggförslag och en deltagarlista.

Deltagarlistan ska innehålla information om de personer som är med i bygglaget. Till definitivanmälan finns möjligheten att både minska och utöka sitt bygglag.

Varje bygglag ska lämna in omkring tre olika idéer till ekipage som de är sugna på att bygga. För att inte alla ska bygga samma sak kommer CCC sedan att välja ut vilket av förslagen som bygglaget får bygga. Vi kommer att välja ut de roligaste och bäst beskrivna ekipagen så se därför till att skicka in välarbetade förslag.

Definitivanmälan 28 februari

Till definitivanmälan måste endast en sak lämnas in:

  • (Fysisk) Bindande anmälan, med underskrifter från alla byggare.

Den fysiska bindande anmälan är ett kontrakt som kommer finnas på byggportalen. Vagnschefen, VC, kommer hitta denna igenom att gå in på ”Mitt bygglag” och sedan klicka på ”Skapa deltagarlista”. Anmälan ska sedan skrivas ut och skrivas under av alla byggare, innan den lämnas i CCC:s brevlåda senast 1 mars. Lådorna kommer finnas vid Vörtpannan i kårhuset på Johanneberg och utanför Kokboken på Lindholmen från och med fredagen den 22 februari. Vilsna byggare kan ringa 031-18 45 35.

Information om anmälan

Byggrock: det plagg som ger tillträde till Byggplatsen (tillsammans med årets Cortègearmband) och gratis inträde till Öltältet och Gasquen. Tänk på att rocken ska behandlas väl och inte klippas i, kladdas ner eller förstöras på annat sätt. Flerårsbyggare som vill använda sin gamla rock igen istället är välkommen att göra det, men den måste vara i brukligt skick och följande kriterier måste uppfyllas:

Intakt rygglogga
Hel
Däremot är smuts och färgstänk från tidigare år okej. CCC måste godkänna rocken innan den kan användas igen.

CortègeT-shirt: priset för den är 100 kr.

FestU: biljetter till FestUs Valborgskalas förbokas via oss, så att ni slipper köa i byggveckan. Prissättning sker längre fram

Betalning: Efter definitivanmälan betalar man in 1950 kr per person i utbyte mot 36 stycken Cortègeprogram, samt betalning för eventuell Valborgskalasbiljett och T-shirt. Ett program kostar 50 kr så när man sålt alla program (utom ett som man sparar, såklart) kostar det endast 150kr! Är man flerårsbyggare (byggt minst ett tidigare år) betalar man bara 1050 kr och får 18 program. Mer information om betalning kommer att skickas ut till VC och vVC efter definitivanmälan.

Har man dock en gammal byggrock får man 150kr rabatt. Då blir priset 1800kr och 900kr för första- respektive flerårsbyggare. Detta gör att om man säljer alla sina program så bygger man gratis!

Här nedan finner ni ett dokument med utförlig information om vad som enligt CCC utmärker ett bra ekipage. Lycka till!

Ett bra ekipage enligt CCC