Rita årets Programframsida!

//English below//
Planeringen inför årets Cortège är i full gång. Men det blir ingen Cortège utan Cortègeprogram och inget Cortègeprogram utan en riktigt festlig framsida! Detta ska ske i år igen, med er hjälp!
Vill du rita framsidan till årets Cortègeprogram och ha chansen att vinna finfina priser, evig ära och berömmelse?
Hur omslaget ser ut är helt upp till dig, men följande måste finnas med:
– “Cortègeprogram”
– “2022”
– “50 :-” eller “50 kr”
– en chalmersmössa
-gärna 5mm utfall
När ditt bidrag sedan är klart skickar du ditt bidrag till program@cortegen.se. Vinnaren får en byggrock, vilket i praktiken innebär att man får bygga gratis utan att behöva sälja program! Ännu ett fint pris tillkommer, vilket annonseras när vinnaren har utsetts. Dessutom så kommer programmet tryckas upp i 40 000 exemplar och säljas runt om hela Göteborg.
Deadline är den 14 februari, så se till att ha skickat in bidragen innan det. Om ni har några frågor angående tävlingen eller allmänt om programmet, kontakta program@cortegen.se eller ring 031-18 45 35.
Saknar du inspiration? På Chalmersbibliotekets hemsida finner ni många av de tidigare framsidorna: https://www.lib.chalmers.se/paa…/specialsamlingar/cortege/
 
 
//English//
The planning of this year´s Cortège is in full swing. The Cortège is a student festival for all of the students at Chalmers to participate in. Every year a Cortègeprogram is written, with fun pictures and info about the festival. But no Cortègeprogram without a cover picture. Every year the cover is drawn by a student. Digital or by hand. This old tradition is important to us for the school spirit to keep living, and so we are inviting you to participate.
What the cover has to include is:
– “Cortègeprogram”
– “2022”
– “50 :-” or “50 kr”
– a chalmers hat
-5mm margins
When your contribution is finished, you can send it in to program@cortegen.se. The winner will receive a very nice price, which will be announced at the same time as the winner. The winners contribution will also be printed as the front page of 40 000 Cortègeprograms and sold all around Gothenburg.
Deadline for this is the 14th of February, so make sure you send in your contribution before that. If you have any more questions, feel free to contact us on program@cortegen.se or call 031-18 45 35.
Out of inspiration? Check out earlier covers at Chalmers Library https://www.lib.chalmers.se/paa…/specialsamlingar/cortege/