Häng med och bygg Cortège!

Att bygga Cortège är det roligaste man kan göra under sin chalmerstid och något som alla Chalmerister borde göra! Byggveckan är tio dagar av vårkänslor, snickrande och solsken som leder fram till valborg: Dagen C. Man lär känna gött folk på andra sektioner och känner sig som en äkta Chalmerist. Man bygger gratis när man sålt alla sina program och på byggplatsen finns bottenlösa öltappar. På kvällarna är det fest i öltältet som har schysst käk och liveakter. Byggare går sedan in gratis på Gasquen och sexmästerierna arrar årets bästa sittningar under CM i fest. Dessutom inleds byggveckan med Chalmers största sittning VSGOFPABCG (uttalas ve-ess-gåff-pack) och avslutas med Chalmers största fest Valborgskalaset.

Alla får och ska bygga! Dra ihop ett gött gäng på åtminstone 25 pers till ett bygglag (men anmäl er även om ni är färre, vi löser det). Varje bygglag bör komma med tre förslag på ekipage att bygga. Ekipage kan vara av två typer: lösnummer är självsående fordon och vagnar är ekipage på lastbilsflak. Information om hur ni anmäler er kommer inom kort. Att bli vän med Chalmers Cortège Committé på Facebook är bästa sättet att hålla sig uppdaterad. Börja det roliga redan nu genom att spåna byggidéer och tagga inför Cortégen 2015!

Häng med och bygg Cortège!