Aspning 2015

Äntligen! CCC:s aspning börjar den 9:e oktober. Träffa roliga personer från hela campus och var med på aktiviteter under två månaders tid. Är du intresserad av CCC är det här något för dig. Alla är välkomna att aspa och inga förkunskaper krävs. Mer info och anmälan finns under fliken aspning.

Nyfikna ring 031 – 18 45 35.

gruppbild_red

Taberaset 20 November

Under pubrundan försågs Chalmerister med fart, spänning och skratt i CCC:s pulkabacke. För dig som vill ha mer och ännu häftigare finns Taberaset – festen för alla byggare någonsin! Det är den största sittningen på Chalmers med en utsökt 3-rättersmeny, förstklassig underhållning och årets bästa Gasque som eftersläpp. Ta på dig byggrocken och kom i Cortège-stämning, den 20:e november smäller det!

image_red

Välkommen till Chalmers

Idag har de cirka 1 500 nyantagna studenterna på Chalmers välkomnats på Götaplatsen. Havsguden fick på sig CCC-rocken och Chalmersmössan dagen till ära. Ett nytt läsår påbörjas och den 30:e april 18:15 avgår Cortègen tack vare chalmerister sedan 1909. Man är inte chalmerist förrän man byggt Cortège!

CCC 15 Första dagen

Cortègen 2015

Cortègen har ännu ett år avgått till göteborgarnas glädjejubel. Bilder från detta fantastiska tåg och från tidigare dagar hittar ni under fliken Bilder.

Cortègen 2015

Våren är här och Cortègen avgår i vanlig ordning den 30e april klockan 18:15 från Gibraltarvallen på Chalmers. Här och i Cortègeprogrammet finner ni en karta över Cortègevägen. Cortègen går längs följande gator:

Gibraltargatan
Läraregatan
Viktor Rydbergsgatan
Kungsportsavenyn
Vasagatan
Aschebergsgatan
Läraregatan
Gibraltargatan

Hastigheten på tåget brukar variera mycket från år till år, men strax efter halv sju når det Götaplatsen, vid sjutiden Valand och en stund efter sju Vasaplatsen för att åter komma till Chalmers kring åtta.

Glöm inte att köpa Cortègeprogrammet och gör er redo för årets Cortège!