Taberas!

Kräng på byggrocken och låt cortègeglädjen återinfinna sig; det är dags för taberas! Det blir en storslagen sittning med den bästa maten, påkostad underhållning och historiens häftigaste gasque. Taberaset är festen för alla byggare någonsin och du vill inte missa den. Biljetten köper du på lunch 11/11 i valfritt kårhus. Häng med och gå på taberas!

Mer info på eventet på facebook

Taberas

 

Otåliga ring 031-18 45 35

Aspning 2015

Äntligen! CCC:s aspning börjar den 9:e oktober. Träffa roliga personer från hela campus och var med på aktiviteter under två månaders tid. Är du intresserad av CCC är det här något för dig. Alla är välkomna att aspa och inga förkunskaper krävs. Mer info och anmälan finns under fliken aspning.

Nyfikna ring 031 – 18 45 35.

gruppbild_red

Taberaset 20 November

Under pubrundan försågs Chalmerister med fart, spänning och skratt i CCC:s pulkabacke. För dig som vill ha mer och ännu häftigare finns Taberaset – festen för alla byggare någonsin! Det är den största sittningen på Chalmers med en utsökt 3-rättersmeny, förstklassig underhållning och årets bästa Gasque som eftersläpp. Ta på dig byggrocken och kom i Cortège-stämning, den 20:e november smäller det!

image_red

Välkommen till Chalmers

Idag har de cirka 1 500 nyantagna studenterna på Chalmers välkomnats på Götaplatsen. Havsguden fick på sig CCC-rocken och Chalmersmössan dagen till ära. Ett nytt läsår påbörjas och den 30:e april 18:15 avgår Cortègen tack vare chalmerister sedan 1909. Man är inte chalmerist förrän man byggt Cortège!

CCC 15 Första dagen